Vihti Vintagen valmistelut etenevät!

Hei hei! 
Pääsen jakamaan teille iloisia uutisia meidän ja Galerie 1900 -yrityksen yhteiseen Vihdin antiikki- ja vintageliikkeeseen liittyen. Sain eilen PRH:sta vahvistuksen aputoiminimen rekisteröinnistä. Saanen esitellä: Vihti Vintage. 
Vihti Vintage
Valmistelemme liikettä meidän pitkäaikaisen varaston tiloihin Vihdin Otalammelle, vanhalle Siippoon kyläkoululle. Remontti on enää pientä silausta vaille valmiina ja huonekaluista muodostuva runko melkeinpä aloillaan. Nyt alkuun liike on noin 150 m2 kokoisessa rakennuksessa ja tulemme laajentamaan liikettä myös pihapiirin viereiseen rakennukseen vuoden edetessä. Tavoitteena on päästä avaamaan ovet tämän kuun loppuun mennessä. 

Vihti Vintage
Tunnelmia meidän Vihdin tulevalta liikkeeltä. 
Vihti Vintage_Tomi Kääriäinen_Galerie 1900
Isäni Tomi Kääriäinen perusti Galerie 1900 -yrityksensä vuonna 1984. Hän on erikoistunut  jugendaikakauden huonekaluihin, valaisimiin ja suomalaiseen designiin. Näiden teemojen lisäksi valikoimassa näkyy mielenkiinto eri aikakausien sisustus- sekä keräilyesineitä kohtaan. Yritys tekee myös vanhojen valaisimien kunnostuksia ja entisöintiä. Varastosta löytyy laaja valikoima vanhoja lasikupuja ja muita varaosia eri aikakausien valaisimiin.
Kuva: Jonne Sippola
Vihti Vintage_Amanda Kääriäinen_Vintage Style Events HKI
Meidän valikoima tulee muodostumaan pitkälti samoista esinekategorioista kuin Kalliossa (kotiin ja juhlaan liittyvät pienesineet 1900 -luvun alulta suunnilleen 1970 -luvulle saakka), mutta huomattavasti entistä suuremmassa mittakaavassa. Haaveenani olisi päästä järjestämään Vihdissä myös pienimuotoisia tapahtumia, kunhan vallitseva tilanne hellittää. 
En malta odottaa, että pääsen kutsumaan teidät paikan päälle!
Amanda / Vintage Style Events HKI

Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu