Yrityksestämme

Valikoima

Valikoimamme muodostuu kotiin ja juhliin liittyvistä vintage- ja antiikkiesineistä: Kattauksen ja sisustuksen yksityiskohdista, koruista, asusteista ja vaatteista. Aikakausiltaan ne painottuvat 1900 -luvun alkupuolelta 1970 -luvulle saakka. Esineitämme on myynnissä verkkokaupassa (verkkokaupan showroom sijaitsee Helsingin Haagassa ja vierailut onnistuvat siellä sopimuksesta), Vihdissä sijaitsevassa Vihti Vintage -liikkeessämme sekä ajoittaisissa Pop Up -kaupoissa eri lokaatioissa.

Vuokraus 

Valikoimamme esineitä, asusteita ja vaatteita on mahdollista vuokrata. Vuokrauksen hinta määritellään tuote- tai tuote-eräkohtaisesti. Voit olla meihin yhteydessä muun muassa silloin, kun kaipaat yksilöllisiä somiste-esineitä juhlaasi (kuten häät) tai etsit asua erityiseen tilaisuuteen (kuten hää- tai iltapukua). 

Esineet tilauksesta 

Voit olla meihin yhteydessä silloin, kun etsit jotain tiettyä vanhaa esinettä tai suurempaa esine-erää. Kierrämme tasaisin väliajoin hankintojen puitteissa ympäri Suomea ja Eurooppaa, ja voimme pitää silmämme avoinna myös etsimällesi. Lähestymme sinua kuvien ja hintojen kera, ja voit tehdä päätöksen hankinnasta vasta esineet nähtyäsi. 

Somistuspalvelut 

Tarjoamme lisäksi tilojen ja tapahtumien somistuspalveluita. Kokemusta meiltä löytyy häiden somistuksesta erilaisiin yritystilaisuuksiin. Vahvuutenamme ovat menneiden vuosikymmenten sekä niihin liittyvien teemojen ja esineiden tuntemus. Inspiroidumme lisäksi keskieurooppalaisesta tunnelmasta sekä ajattomien ja elämyksellisten hetkien luomisesta. Räätälöimme palvelumme tapahtumakohtaisesti ja annamme mielellämme lisätietoja etsimääsi tila- tai tapahtumapalveluun liittyen. 

Yrityksille

Tarjoamme yllä näkyviä palveluita myös yritysasiakkaille. Voit lukea yrityksille suunnatuista palveluistamme lisää täältä