Kallion kivijalkatoiminta on nyt päättynyt & tietoa tulevasta!

Hei hei! 

Meidän Kallion kauppa oli viimeistä kertaa avoinna nyt menneenä sunnuntaina, jonka jälkeen täällä on käännetty katsetta kohti tulevaa. Muutto on käynnistynyt hyvää tahtia ja halusin tulla kertomaan myös teille pientä tilannekatsausta. 

 

Vintage Style Events HKI_Amanda Kääriäinen

Toimintamme tulee tosiaan jatkumaan pitkälti samaan malliin kuin tähänkin saakka: Esineiden myyntiä verkkokaupan ja sosiaalisen median kanavien (sekä jälleen tulevaisuudessa tapahtumien) kautta tehden, b2b -palveluita tarjoten sekä projektitöiden parissa työskennellen. Työtilani tulevat säilymään Helsingin alueella Haagassa, jonne rakennan maailman verkkokauppamme valikoimalle sekä showroomin, joka tulee kattamaan pienimuotoisen läpileikkauksen meiltä löytyvästä esineistöstä. Vierailu täällä Haagassa tulee onnistumaan sopimuksesta.

Haagan työtilan lisäksi konkreettinen kivijalkatoimintamme muuttaa Vihdin maaseudulle vanhan Siippoon kyläkoulun tiloihin, jonne rakennamme parhaillaan entistä suurempaa antiikki- ja vintageliikettä yhdessä isäni Galerie 1900 -yrityksen kanssa. Projekti on käynnistynyt pienen remontin muodossa ja tavoitteenamme on päästä viettämään avajaisia vielä toukokuun lopulla.

Kallion rakkaat kollegat Maria / Frida Marina sekä Tiia / Pieni sydän Second hand jatkavat toimintaa Kaarlenkadulla tuttuun malliin ja olemme jo tässä vaiheessa käyneet läpi ideoita erilaisista yhteistyömahdollisuuksista myös tulevaisuudessa. 

Kaarlenkatu 10 VINTAGE<3

Edessä on tiukka, mutta sitäkin inspiroivampi kevät. Lupaan pitää teidät ajan tasalla, kun suunnitelmat ja projektit etenevät!

Nähdään & kuullaan jälleen pian! 

Amanda / Vintage Style Events HKI


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu