Verkkokaupan ja Instagramin kautta tehdyt ostokset lahjapakkauksissa jouluun saakka!

Täällä valmistaudutaan tulevaan jouluun!  

Tein hiljattain ensimmäisiä second hand -joululahjaostoksia, jonka innoittamana päätin käynnistää kampanjoinnin myös yritykseni puolella. Kun kyseessä on yksittäiset vanhat esineet, on hyvä olla valppaana hyvissä ajoin!  

 

Vintagekoruja helmillä tai helmiäisellä

 

Aloitin pohtimalla erilaisia antiikki- ja vintagelahjavinkkejä, joista suosikeikseni nousivat yksittäiset kattauksen esineet (kuten helmiäispäiset aterimet ja ottimet, serviettirenkaat sekä teekupit), korut ja asusteet, simpukat sekä antiikkiset yöpaidat. Lisäsin näistä jo ensimmäisiä verkkokauppaan myyntiin ja uusia aarteita on tiedossa tasaisin väliajoin jouluun saakka.

 

Vintagekorvakorut helmiäisellä 

 

Tälle vuodelle verkkokaupan mukanaan tuomana uutuutena on, että verkkokaupan ja Instagramin kautta tehtyjä ostoksia on mahdollista tilata lahjapakkauksessa / lahjapakkauksissa ilman lisämaksua, oli toimitusmuoto mikä hyvänsä (postitus, nouto kaupalta tai kotiintoimitus Helsingin alueella). Rakastan kauniita lahjapaketteja yli kaiken ja tulen paketoimaan kaikki lahjatilaukset henkilökohtaisesti ja yritykseni värimaailman mukaisesti. Muistathan ilmoittaa tilauksen yhteydessä, mikäli haluat ostoksesi paketoituna. Tästä ei koidu sinulle lisäkustannuksia. 

 

Vintagekorvakorut helmiäisellä

 

Amanda / Vintage Style Events HKI

 


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu