Antiikkia, vintagea, kukkia & somistuspalveluita hääjuhliin!

Hoi tulevat morsiamet ja sulhaset! 
Sekä tietysti muut häiden parissa työskentelevät. Vuoden vaihteen traditioihini kuuluu yritykseni vuosikellon tarkastelua sekä tulevan vuoden tapahtumakalenterin tilanteen kartoitusta ja toteutuksen suunnittelua. Päätin tämän innoittamana julkaista myös teidän näkyville infopaketin meidän yrityksen tarjoamista esineistä ja palveluista hääjuhliin liittyen. Kokonaisuus jakautuu kolmeen osa-alueeseen, joihin pääset tutustumaan alla:
Häiden somistus
Hääjuhlien antiikki- ja vintage-esineet

Meidän myymälältä ja varastolta löytyy kattava kokoelma hääjuhlien antiikki- ja vintage-esineitä. Osaamiseni on vahvimmillaan hääparin tai koko tilaisuuden kattauksen esineissä, kuten astioissa, aterimissa, maljakoissa, coolereissa ja tekstiileissä. Olen tämän lisäksi kartoittanut valikoimaa hääjuhlien pukeutumisen osa-alueella ja meiltä löytyy myös yksilöllisiä hääpukuja ja muita häiden juhla-asuja, koruja sekä asusteita. Näitä on mahdollista sekä ostaa että vuokrata. 

 
Vintagelaukku häihin
Vintagevaate häihin
Hääjuhlien kukat
Toteutamme hääjuhlien kukkia yhdessä PD Floral:in taitavan floristin Pian kanssa. Tilattavissa ovat hääparin ja juhlavieraiden kukat (mm. morsiuskimppu, hiuskoristeet ja vieheet) sekä juhlapaikan kukat (mm. pöytäasetelmat, morsiuskaari ja auton koristeet). Käytämme näissä mahdollisimman paljon valikoimamme autenttisesti vanhoja kukka-astioita. 
Häiden kukat_Vintage Style Events HKI ja PD Floral
Sulhasen viehe_PD FLoral & Vintage Style Events HKI
Hääjuhlien somistus
Kauttamme onnistuvat myös häiden somistuspalvelut aina pienimuotoisemmasta konsultoinnista mittavampaan somistuskokonaisuuteen saakka.  
Häiden somistus_PD Floral & Vintage Style Events HKI
Annan mielelläni lisätietoja ja / tai tarjouksen tarvitsemallesi kokonaisuudelle. 
Lämpimin terveisin,
Amanda / Vintage Style Events HKI 

Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu