Tunnelmallista joulun aikaa ja onnea vuodelle 2022!

Hei hei!
Täällä aletaan siirtyä pienen joululoman ja joulun viettoon.  Halusin nyt vuoden päättymisen kynnyksellä jakaa teidän kanssa ajatuksia projektista, joka on edennyt useamman kuukauden ajan yritykseni taustatoimissa: Tapahtuma- ja elämyspalveluiden kehittäminen. Tapahtumat sekä niiden somistusten ja tunnelmien luonti kulkevat sielussani suurena intohimon kohteena antiikin ja vintagen lailla. Tapahtumien somistuksesta ja somisteiden vuokrauksesta lähti aikoinaan liikkeelle myös liikeideani, mutta kokonaisuus on päässyt elämään ja kehittymään läpi erilaisten ajanjaksojen näiden reilun seitsemän vuoden aikana.
Vintage Style Events HKI_Tapahtumapalvelut_Antiikki_Vintage_Champagne
Toistaiseksi toteutetut työt ovat olleet ennen kaikkea tulevaisuutta valmistelevia, mutta haluaisin jo tässä vaiheessa muistuttaa, että täältä löytyy visuaaliseen ja elämykselliseen työskentelyyn erikoistunut tapahtumatuottaja. Erityisenä vahvuutenani ovat menneiden vuosikymmenten ja niihin liittyvän esineistön tuntemus, ja toivon pääseväni juuri sellaisten projektien pariin, joissa voin soveltaa tätä osaamistani. Kerron aiheesta kattavammin ensi vuoden alkupuolella!
Vintage Style Events HKI_Tapahtumapalvelut_Antiikki_Vintage_Champagne_Amanda Kääriäinen
Vintage Style Events HKI_Tapahtumapalvelut_Antiikki_Vintage_Champagne
Vintage Style Events HKI_Tapahtumapalvelut_Antiikki_Vintage_Champagne
Lämmin kiitos kaikille ystäville, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta. Tunnelmallista joulun aikaa ja onnea vuodelle 2022! 
Amanda / Vintage Style Events HKI 

Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu