Kivijalkaliikkeemme muuttaa!

Hei ihanat! 

Kerron teille haikein mutta odottavin mielin, että Vintage Style Events HKI -yritykseni kivijalkatoiminta tulee muuttumaan seuraavien viikkojen aikana: Kolmivuotinen taipaleeni osana Kaarlenkatu 10:n vintagekauppaa päättyy nyt huhtikuussa (sunnuntaina 25.4.) ja siirrän voimani Vihdin maaseudulle, jonne avaamme isäni Galerie 1900 -yrityksen kanssa yhteisen antiikki- ja vintageliikkeen. Vanhalla kyläkoululla sijaitsevan varastomme yhteyteen rakentuva liike on ollut perheemme pitkäaikainen haave, joka muuttui kuluneen vuoden aikana realistiseksi tiimimme kasvaessa, kun äitini jäi eläkkeelle omasta työstään. Liikkeen valmistelut ovat alkaneet ja tavoitteenamme on avata toukokuun loppuun mennessä.

Vintage Style Events HKI_Amanda Kääriäinen

Muilta osin tulen jatkamaan Vintage Style Events HKI -yritykseni toimintaa samaan tapaan kuin aiemmin: Esineiden myyntiä verkkokaupan ja sosiaalisen median kanavien (sekä jälleen tulevaisuudessa tapahtumien) kautta tehden, b2b -palveluita tarjoten sekä projektitöiden parissa työskennellen. Työhuoneeni (verkkokaupan valikoima ja showroom) tulee pysymään Helsingin alueella Haagassa ja olette lämpimästi tervetulleita vierailemaan myös täällä sopimuksesta.

Vintage Style Events HKI_Amanda Kääriäinen_Yrittäjä

Kallion kaupan aikainen jaksoni yrittäjänä on mahdollistanut, että olen päässyt kasvamaan ja kehittymään pienyrittäjänä sekä antiikin ja vintagen kauppiaana ja asiantuntijana. Tämän arjen ja elämänvaiheen ympärille on muodostunut korvaamaton tukiverkosto ystäviä, kanssayrittäjiä ja kollegoja sekä asiakkaita, joita ilman tämän intohimon jakaminen ja työn tekeminen ei olisi ollut mahdollista. Odotan malttamattomana, että pääsen jatkamaan matkaani teidän kanssa myös tulevaisuudessa uusissa ympäristöissä. Kanssayrittäjät Maria (Frida Marina) ja Tiia (Pieni sydän Second hand) jatkavat toimintaansa Kaarlenkadulla, joten myös siellä kannattaa ehdottomasti jatkaa myymälän ihanasta tunnelmasta nauttimista ja löytöjen tekemistä - näin teen minäkin. :)

Vintage Style Events HKI

Tahdon kiittää sydämeni pohjasta teitä kaikkia näistä kolmesta vuodesta Kalliossa. Haluan lisäksi osoittaa erityiskiitoksen meidän kaupan kolmikolle mahdollisuudesta olla mukana tässä kokonaisuudessa ja jakaa vertaistuen täyteistä arkea sekä perheelleni ja ystävilleni mittaamattomasta tuesta ja avusta, jota olen työssäni saanut.

Vintage Style Events HKI_Amanda Kääriäinen_Yrittäjä

Amanda / Vintage Style Events HKI


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu