Messukiitokset ja kevään kuulumisia!

Keväiset terveiset Helsingistä!
Meidän pääsiäinen kului mukavan hektisissä merkeissä Kaapelitehtaan  Helsinki Retro & Vintage Design Expo -tapahtumassa. Kiitos vielä tuhannesti kaikille meidän osastolla vierailleille, tapahtuman järjestäjille sekä kanssaosallistujille kevään iloisesta ja onnistuneesta tapahtumasta! Kaapelilla messuillaan seuraavan kerran ensi syksynä, 8. - 9.10.2022. 
 
Vintagekevät
Meidän kevät etenee Instagramin ja verkkokaupan kautta tapahtuvan myynnin lisäksi seuraavasti: 
Pop Up / Relove Töölö
Meidän esineitä on myynnissä Töölön Reloven kahvilan puolelta löytyvässä Pop Up -vitriinissä toukokuun loppuun asti. Pop Up palvelee liikkeen aukioloaikojen puitteissa ja vien vitriiniin lisäyksiä viikottain. Pop Upista ja sen esineistä löydät kuvia meidän Instagram -tilin kautta. 
Vihti Vintage
Nyt messujen jälkeen on viimein aika keskittää voimat meidän Vihti Vintage -liikkeen keväiseen ilmeeseen. Vihti Vintage on meidän ja Galerie 1900 -antiikkiliikkeen yhteinen liike Vihdin Otalammella. Noin 150 m2 kokoisista tiloista löytyy laaja valikoima antiikkia ja vintagea: Pienesineitä, vaatteita ja asusteita sekä huonekaluja ja valaisimia. Olen tulevan viikonlopun Vihdissä somistustöiden parissa, niin lupaan teille tarkempia infoja aukiolosta ja kuvatunnelmia kevään ilmeestä pikimmiten. 
Tapahtumasomistukset
Julkaisimme hiljattain yritysasiakkaille suunnatun, tilojen ja tapahtumien somistuspalveluihin keskitetyn verkkosivun: business.vsehki.fi. Olen tästä niin innoissani, sillä julkaisu toi mukanaan somistusprojekteja jo tälle keväälle. Lupaan jakaa myös teille tunnelmia somistuskokonaisuuksista. Olen mielelläni avuksi, mikäli sinulla tai edustamallasi yrityksellä on tarvetta somistuspalveluille tai uniikeille antiikki ja vintage-esineille. 
Vintagekevät
Vintagekevät
Vintagekevät
Kaunista kevättunnelmaa!
Amanda / Vintage Style Events HKI 

Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu