Lokakuun uutisia!

Kaunista uutta syysviikkoa! 
En malttanut enää odottaa, että pääsen jakamaan teidän kanssa meidän alkusyksyä koskevat kuulumiset ja uutiset. Tuntuu, että työpäivät ja -viikot ovat hujahtaneet tulevaa valmistellessa ihan hetkessä. Syksyn palapeli alkaa viimein asettua aloilleen ja lokakuu näyttäisi meidän osalta seuraavanlaiselta:
Vintage_Wedgwood_Boudoir
1. - 30.10. Relove / Töölö
Avaamme Töölön Reloveen Pop Upin! Pop Up tulee sijaitsemaan liikkeen kahvilan puoleisessa osassa. Tiedossa on antiikki- ja vintagehelmiä niin kattaukseen kuin asusteisiinkin liittyen. Pop Up kestää tässä muodossaan ainakin koko lokakuun ajan. Tulen lisäämään myös tänne kuvia Pop Upista löytyvistä aarteista.
Töölön Relove löytyy osoitteesta Sandelsinkatu 6 ja on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10 - 19, lauantaisin klo 10 - 18 sekä sunnuntaisin klo 12 - 17.
9.-10.10. Vintagemessut / Kaapelitehdas
Retro & Vintage + Design Expo järjestetään jälleen Helsingissä, Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa, 9. - 10.10.2021. Meiltä tulee löytymään tapahtumasta oma osastopaikka, johon olen kerännyt jo pitkään boudoir -teemaisia aarteita, koruja, vaatteita ja asusteita sekä kattauksen ja sisustuksen valikoituja esineitä.
Löydät tapahtuman osoitteesta Tallberginkatu 1 ja tapahtuma on avoinna lauantaina klo 10 - 17 sekä sunnuntaina 10 - 16.
Myös verkkokauppaan ja Vihdin Vihti Vintage -liikkeeseemme on tiedossa paljon uutta (kuten kuvassa näkyvät Wedgwoodin esineet).
Wedgwood_Vintage_Maljakko
Wedgwood_Vintage_Maljakko
Wedgwood_Vintage_Alusta
Nähdään jälleen pian!
Amanda / Vintage Style Events HKI

Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu