Kiitos vuodesta 2022 & tervetuloa 2023!

Skool!

Vuosi 2022 lähenee loppuaan ja se on herättänyt rutkasti ajatuksia myös uraani liittyen. Vintage Style Events HKI:n parissa tämä on tarkoittanut paluuta useille alan messuille sekä somistustöiden pariin. Tämän lisäksi olen pyörittänyt Vihti Vintage -liikettä yhdessä vanhempieni kanssa sekä työskennellyt Korkeavuorenkadulla Fasaani Antikin ja Helsinki Secondhandin riveissä. Tämä arjen palapeli on tuntunut kaikessa monipuolisuudessaan (ja ajoittaisessa kiireellisyydessään) yllättävän ihanalta.

 

VSE_New Year

 

Pääsin syyskuussa toteuttamaan pitkäaikaisen haaveeni matkustaessani kolmeksi viikoksi Pariisiin etätöiden ja antiikkitorien äärelle. Vuosi 2022 palauttikin minut yhden tärkeimmän ominaisuuteni äärelle: Opin ja uskalsin jälleen haaveilla. Pariisin reissusta käynnistyi vuoden 2023 suunnittelu ja vuosikellon valmistelu. Ensimmäinen etappi sijoittuu jo ensi viikolle, kun osallistun yritykseni kanssa Kaapelitehtaan vintagemessuille (6. - 8.1.).

 

Tulevan vuoden suunnitelmat näyttävät siis hyvin saman henkisiltä kuin tämän menneenkin, mutta koen ennalta suunnitellun kokonaisuuden antavan entistä enemmän tilaa myös yritykseni toiminnan kehittämiselle. Haaveilusta kun oli jo aiemmassa vaiheessa puhetta, on tämän hetkisenä urahaaveenani oman tapahtumallisen toimitilan avaaminen. Vietän vuonna 2024 yritykseni kymmenvuotisjuhlavuotta, joten suurempi harppaus tuntuisi siinä kohtaa luonnolliselta. Päivä, viikko ja tapahtuma kerrallaan on hyvä edetä ja tutkia vaihtoehtoja tämän haaveen saavuttamiseksi.

 

VSE_NEW YEAR

 

Suuri kiitos teille kaikille onnistuneesta vuodesta 2022. Unelmia, shampanjaa ja onnea vuoteen 2023!

Amanda


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu