Kevään 2023 suunnitelmia!

Kaunista helmikuuta! 

Meidän kevään suunnitelmat ovat edenneet mukavaa tahtia ja päätin tulla kirjoittamaan näistä keskeisimpiä myös teille nähtäville. Keväämme tulee sisältämään runsaasti esineiden ja inspiraation keruuta sekä Pop Upeja, messuja ja Vihdin liikkeen seuraavan sesongin käynnistämistä. 

 

Vintage Style Events HKI_Pariisi_Antiikki_Vintage

 

 Ullanlinnan Pop Up

Somistin alkukuusta meidän valikoiman oman Pop Up -vitriinin Helsingin Ullanlinnassa sijaitsevaan Fasaani Antikin ja Helsinki Secondhandin yhteiseen liikkeeseen. Meidän Pop Up -vitriinistä löytyy valikoima kattauksen ja piensisustuksen esineitä, koruja sekä muita asusteita. Vien vitriiniin usein uutta ja saaatat törmätä minuun liikkeessä myös myymälätöiden parissa. Liike on avoinna ma - pe klo 11 - 18, la klo 11 - 17 sekä su klo 12 - 16. 

 

Kaapelitehtaan messut

Kevään kohokohtana ovat pääsiäisenä Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävät vintagemessut. Helsinki Retro & Vintage + Design Expo järjestetään Kaapelitehtaan Merikaapelihallilla pe 7.4. - su 9.4. ja tapahtuma on avoinna pe - la klo 10 - 17 sekä su klo 10 - 16. Lisätietoja messuista löydät täältä

 

Kruununhaan Pop Up

Meidän ja Urbaani Legenda Second Handin yhteistyö saa jatkoa! Avaamme Pop Upin Helsingin Kruununhaassa sijaitsevaan Urbaani Legenda Second Hand -liikkeeseen maanantaina 10.4. Tiedossa on kattava valikoima kattauksen ja piensisustuksen esineitä, koruja sekä muita asusteita. Liike on avoinna ma - pe klo 11 - 18 sekä la - su klo 11 - 16. 

 

Vihdin liikkeen seuraava sesonki 

Olemme valmistelleet meidän Vihti Vintage -liikettä pienin askelin kohti tulevaa sesonkia. Avauspäivä tarkentuu kevään edetessä, mutta liikkeessä voi vierailla tätä ennen sopimuksesta. Saat minut kiinni puhelimitse vierailun sopimiseen liittyen: p. 040 7531722. 

 

Vintage Style Events HKI_Pariisi_Antiikki_Vintage

 

Nähdään! 

Amanda 


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu