Kaunista joulun aikaa ja onnellista uutta vuotta!

Jouluisia terveisiä Kalliosta!

Meidän kauppa jäi viralliselle joululomalle menneen lauantain jälkeen. Tulin kertomaan teille lisää loman kestosta sekä mahdollisuuksista tehdä ostoksia verkon kautta tai vierailla kaupalla sopimuksesta. Kivijalkakauppamme palaa lomalta tiistaina 5.1., jolloin avaamme vakiintuneiden aukioloaikojen puitteissa. Olen lomasta huolimatta tavoitettavissa pyhäpäiviä lukuunottamatta, jolloin verkkokaupan ostokset onnistuvat normaaliin tapaan (noudot kaupalta sopimuksesta) ja myös kaupalla on mahdollista vierailla sopimuksesta. 

 

Antique and Vintage Champagne Coolers for Christmas

 

Meidän valikoimasta löytyy vielä monipuolinen erä joulun ja uuden vuoden viettoon sekä tuliaisiksi tai lahjoiksi täydellisesti sopivia kattauksen esineitä, koruja, asusteita ja juhlavaatteita. Voit ostaa meidän valikoimaan myös lahjakortteja (sekä sähköisenä että fyysisenä kappaleena). 

Tätä joulua piristi meidän ja PD Floral:in joulukukkatilaus, josta keräsin alle kuvia. Meidän kimppujen nouto osuu tiistaille 22.12. klo 14 - 19, jolloin myös kauppa on avoinna. Tällöin on siis mahdollista tulla myös viimeisille antiikki- ja vintagejouluostoksille. Koputathan oveen, mikäli se ei ole avoinna saapuessasi. 

Tuon loman aikana kaupalle myyntiin paljon uusia esineitä, ja kauppa tulee saamaan uutta järjestystä sekä ilmettä. Uutuutena vuodelle 2021 ovat myös meidän ja PD Floral:in yhteiset kuukausikimput, jotka ovat tilattavissa jo nyt Kukat & kasvit -kategoriassamme

 

Kuukausikimppu, kukkatilaukset

Kukkia Kalliosta

Joulukukkia Kalliosta

 

Kaunista joulun aikaa ja onnellista uutta vuotta 2021!

Amanda / Vintage Style Events HKI

 


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu