Joulun kranssityöpajat 28.11.2021 // OSALLISTU TÄÄLLÄ!

Iloisia uutisia!

Järjestämme sunnuntaina 28.11.2021 Helsingissä Design District Market -tapahtuman yhteydessä kaksi jouluista kranssityöpajaa Vanhalla Ylioppilastalolla. Työpajat alkavat klo 12.00 ja klo 15.00, ja ovat kestoiltaan 1,5 - 2 h mittaisia (osallistujamäärästä riippuen). Työpajat sisältävät floristin opetuksen modernin jouluisen ovi- tai seinäkranssin valmistukseen, tarvittavat työvälineet, materiaalit sekä pakkaustarvikkeet kotiin tai lahjaksi vietävälle kranssille. Hinnaltaan työpajat ovat 56,00 €.

 

KranssityöpajaTyöpajat järjestetään Design District Market -tapahtuman yhteydessä Vanhan Ylioppilastalon pääsalin lavalla, näille varatulla alueella. Työpajat rekvisiittoineen toteutetaan yhteistyössä Vintage Style Events HKI:n kanssa. Molemmat yritykset tuovat työpajan lisäksi tapahtumaan myyntiin valikoiman joulun vieton koristeita ja aarteita (kuten kuivakukkakimppuja sekä antiikki- ja vintage-esineitä).

Voit ilmoittautua kranssityöpajoihin tämän linkin kautta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 26.11. klo 22.00 ja olemme yhteydessä osallistujiin ilmoittautumisen päätyttyä. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

 

PD FLORAL

 

VSE

 

PD FLORAL

 

Tervetuloa Vanhalle nauttimaan joulun ajan tunnelmasta ja yksilöllisestä muotoilusta!

//

Amanda (Vintage Style Events HKI) & Pia (PD Floral)


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu