Antiikkia, vintagea & tapahtumapalveluita Vihdin alueella!

Terveisiä kotitoimistolta!
Sain hiljattain käsiini viimeisimmän Vihdin Otalammen alueen oman OtaSanomat -lehden, johon kirjoitin artikkelin meidän Vihdin varastoa koskevista tulevan kevään muutoksista. Yritykseni varastotilat ovat sijainneet heti perustamisesta lähtien Vihdissä, vanhan Siippoon koulun pihapiirissä. Myös isäni työskentelee antiikkikauppiaana ja jaamme tilat hänen antiikkiliikkeensä Galerie 1900 kanssa. 
Olemme järjestäneet vuosien varrella varastomme yhteydessä erilaisia alaan liittyviä tapahtumia, mutta nyt keväällä 2021 avaamme tiloihin yhteisen antiikki- ja vintagemyymälän. Yritykseni toiminta tulee tämän myötä laajenemaan vahvasti myös Vihdin alueelle. Kerron tarkemmasta aikataulusta kevään edetessä, mutta jo tässä vaiheessa Vihdin varasto toimii muun muassa verkko-ostostemme noutopaikkana. Myös tapahtumapalvelumme, kuten tapahtumasomistukset ja  PD Floral:in floristi Pian kanssa yhteistyössä toteutetut tapahtumien kukat, ovat tilattavissa Vihdin alueelle. 
Vintage_Vihti
Koko artikkelin pääset lukemaan alta: 

Vanhalle Siippoon koululle aukeaa antiikki- ja vintageliike

Yrittäjä Tomi Kääriäinen muutti perheineen vanhan Siippoon koulun tiloihin kesällä 2005. Perheen pitkäaikainen haave toteutui, kun Kääriäisen antiikkiliikkeen, Galerie 1900, varastotilat ja verstas saatiin yhdistettyä kodin pihapiiriin. Varaston yhteydessä on järjestetty vuosien varrella erilaisia antiikkiin ja vintageen liittyviä tapahtumia, kuten huutokauppoja sekä pop up –henkisiä puoteja joulun ja kesän teemoin. Nyt tilassa valmistellaan suurempaa muutosta, jonka myötä Siippooseen aukeaa kevään 2021 aikana antiikki- ja vintageliike. Liikkeen kokonaisuudesta vastaavat Tomi Kääriäisen lisäksi hänen vaimonsa Sari Kivirinne sekä perheen tytär Amanda Kääriäinen, joka työskentelee samalla alalla Vintage Style Events HKI –yrityksellään. 


Antiikkia ja vintagea kahdessa sukupolvessa

Kahdessa sukupolvessa perustettava antiikki- ja vintageliike tulee tarjoamaan monipuolisen valikoiman kotiin ja juhlaan liittyviä esineitä. Tomin vuonna 1984 perustama Antiikkiliike Galerie 1900 on erikoistunut jugendaikakauden huonekaluihin, valaisimiin ja suomalaiseen designiin. Näiden teemojen lisäksi hänen valikoimassaan näkyy mielenkiinto myös muiden aikakausien sisustus- sekä keräilyesineitä kohtaan. Yritys tekee myös vanhojen valaisimien kunnostuksia ja entisöintiä. Varastosta löytyy laaja valikoima vanhoja lasikupuja ja muita varaosia eri aikakausien valaisimiin.


Omasta koulusihteerin työstään eläkkeelle jäävä Sari on innostunut viime vuosien aikana syventämään vintagepukeutumisen osaamistaan ja kerännyt varastosta myyntiin kokoelman vaatteita 1900–luvun alusta 1990–luvulle saakka. Valikoimaa täydentävät lisäksi laadukkaat, kokonaisuuteen sopivat, second hand -nykyvaatteet. 


Perheen kauppiaana ja kulttuurituottajana työskentelevän tyttären Amandan vuonna 2014 perustama yritys on puolestaan erikoistunut kodin ja juhlan pienesineisiin, kuten kattauksen ja sisustuksen esineisiin, koruihin ja asusteisiin 1900–luvun alkupuolelta suunnilleen 1970–luvulle saakka. Vanhan Siippoon koulun tilat mahdollistavat sen, että perheen yhteinen mielenkiinnon kohde tulee saamaan toimivat puitteet kunkin valikoiman esittelylle. 


Vierailulle tai ostoksille ennen liikkeen aukeamista

Ennen uudistetun liikkeen aukeamista voi etukäteen sovittaessa käydä tutustumassa perheen yhteiseen varastomyymälään tai tuoda omia esineitä arvioitavaksi, jos tarvitsee esimerkiksi vakuutusta varten arvion tai haluaa myydä esineitä. Tarvittaessa kauppias voi myös tulla paikan päälle katsomaan, jos kyse on isommasta tavaramäärästä.


Amandan Vintage Style Events HKI -yrityksellä on Siippoon toiminnan lisäksi kivijalkaliike Helsingin Kalliossa sekä verkkokauppa osoitteessa www.vsehki.fi. Siippoon toimintaa tukevana muutoksena on, että Kallion kivijalkaliikkeen ja verkkokaupan esineitä on mahdollista ostaa vanhalta Siippoon koululta noudettuna.

Informaatiota tulevasta 

Vanhan Siippoon koulun liikkeen tarkemmasta avausajankohdasta keväällä ja aukioloajoista tullaan informoimaan molempien yritysten kanavissa:

Galerie 1900

www.galerie1900.fi

Facebook: Antiikkiliike Galerie 1900

Instagram: @galerie1900


Vintage Style Events HKI

 www.vsehki.fi

Facebook: Vintage Style Events HKI

Instagram: @vsehki

Vintage_Vihti
Vintage_Vihti
Vintage_Vihti
Ihanaa viikonloppua!
Amanda / Vintage Style Events HKI

Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu